Cous-cous senzill

Categoria:
Recepta per
Típica de: Marroc
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Avui, després d´uns dies fent l´obila vaig a fer una recepta de cous-cous.
Per aprofitar l´operació "biquini" cuinarem la sèmola de cous-cous amb un brou de carn o verdures el meu d´avui està aromatitzat amb canella en rama.
Normalment faig servir l´olla per cuinar al vapor i així el cous-cous serà ben esponjós.
El cuinarem durant uns 25 minuts al vapor i ja podrem gaudir d´un excel·lent plat ben saborós.
Opcionalment, com jo avui, podem afegir tòfona per la terminació del plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se