Cigrons amb Espinacs i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Talla la ceba, renta-la i posa-la en el got de triturar.
Talla el tomàquet madur, treu-li les llavors, i si la pell es maca, i sense arrugues no la treguis, ren-tel i posa'l amb la ceba.
Tritura i reserva.
Posa els ous q us hageu de menjar cada un, en un casso coberts d'aigua al foc mitja i quan comenci a bullir conte 10 minuts i desprès tanca el foc.
Reserva.
Posa una cassola amb oli a foc mitjà, quan sigui tevi posa-hi el sofregit.
Mentre treu la bromera dels cigrons sota l'aixeta en una escorredora.
Posa'ls al sofregit.
Rasca la pastanaga, fes-la a rodanxes i posa-la amb els cigrons.
Remena.
Desprès de 5 minuts posa la sal, el comi la botifarra i l'aigua.
Remena.
Deixa pasar 5 minuts mes, posa els espinacs a la escorredora, passa'ls per aigua i posa'ls a la cassola.
Remena i tapa.
Als 10 minuts màxim tanca.
Quan serveixis reparteix els ous a cada plat.
Queda hiper bo.

30min

Notes

Acompanya aquest plat amb una amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se