Pollastre amb salsa de cava i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Elimineu pa pell del pollastre, salpebreu-lo, enfarineu-lo, espolseu la farina que sobri i daureu-lo en una cassola al oli per tots costats.
Regueu-lo amb el cava, afegiu-hi el llorer i deixeu-lo coure uns 20 minuts.
Mentres netegeu els bolets, talleu-los a lamines, incorporeu-los al pollastre i afegiu-hi una mica de caldo si fos necessari. Proseguiu la cocció 20 minuts més, giran el pollastre de tant en tant.
Afegiu-hi la nata i rectifiqueu de sal.
Podeu posar-hi bolets en conserva o congelats. Afegiu-los a la cassola sense descongelar i continuar la cocció.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se