Fricando de pechuga de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salem els filets i enfarinem.
Fregim volta i volta i reservem.
Amb el mateix oli de fregir la pechuga.
I posem la ceba all i pastanaga picada.
Deixem sofregir a foc lent.
Despres afegim el tomaquet.
Deixem 5 minuts mes.
Possem els talls de pechuga i el brou.
Deixem fer xup xup fins que quedi una salsa espesseta.
Servir calent

30min

Notes

Es pot acompañar de bolets
Prunes
Carxofa enfarinada i fregida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se