Galetes de gingebre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Estats Units (EUA)
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Utensilis

Si no tenim formes per tallar les galetes podem fer boletes i aplanar-les

Elaboració

Comencem barrejant la mantega pomada amb el sucre morè, quan queda una massa cremosa hi afegim l’ou i la mel. Un cop estan tots els ingredients ben barrejats, hi podem posar la resta d’ingredients, la farina, gingebre, canyella, nou moscada i el pessic de sal. Barregem be fins obtenir una massa consistent, com de pa. La partim en dues parts i les emboliquem en film per poder-les estirar bé, aquesta massa s’esmicola una mica i és millor treballar-la en fred. Escalfem el forn a 170 graus, jo el daig amb el ventilador, estirem la massa, no massa gruixuda, un 0’5 cm i fem les formes que tinguem, la meva filla fa cors estrelles flors i llunes :). Al forn 12 minuts i deixar refredar en una reixa. Nosaltres les decorem amb fils de xocolata, però sense res estàn bonissimes!!
Amb aquets ingredients en fem 2 fornades!

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se