Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet
Ingredients
- 1 Manat de bledes ben fresques
- 1 Cabeça d'alls
- 1 Ceba grossa de Figueres
- 1 Tomàquet d'amanir mitjà
- 1 Manat petit de pastanagues fresques
- Orenga fulla ben picada
- Sal
- Oli d'oliva verge
- Aigua
Elaboració
Rentem les bledes ben netes per no trobar-hi sorra quan les mengem i les partim
per la meitat. Les reservem.
En una olla hi posem: un grapat de sal, els grills de la cabeça d'alls
sense pelar, les pastanagues netes i tallades a rodanxes d'un centímetre
de gruix més o menys, la ceba sense la primera capa tallada a grills i el
tomàquet rentat i tallat a trossos una mica grossos.
Posem aigua a l'olla sense que cobreixi totalment les bledes.
Hi tiren orenga amb un bon raig d'oli.
Deixem bullir uns 20 minuts.
Ho escorrem bé.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: