Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem les bledes ben netes per no trobar-hi sorra quan les mengem i les partim
per la meitat. Les reservem.
En una olla hi posem: un grapat de sal, els grills de la cabeça d'alls
sense pelar, les pastanagues netes i tallades a rodanxes d'un centímetre
de gruix més o menys, la ceba sense la primera capa tallada a grills i el
tomàquet rentat i tallat a trossos una mica grossos.
Posem aigua a l'olla sense que cobreixi totalment les bledes.
Hi tiren orenga amb un bon raig d'oli.
Deixem bullir uns 20 minuts.
Ho escorrem bé.
Ja es pot servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se