Pits de pollastre al roquefort

es una manera de utilitzar el formatge amb plats de carn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 paella
pinces
1 plat
1 cassó
1 batedor de ma
1 safata de forn

Elaboració

En una paella fregiu-hi els pits de pollastre, una vegada salats i empebrats, passeu-los per farina, fins que quedin daurats, però no ressecs.
Feu una salsa beixamel, poseu la mantega en un cassó i quan estigui desfeta, poseu-hi la farina, després la llet barrejada amb el formatge rocafort i quan comenci a bullir saleu-ho una mica.
Fregiu el xampinyons a la paella, només 3 minuts, i poseu-los en una safata que pugui anar al forn, damunt del pits tireu-hi la salsa beixamel i el formatge ratllat.
Poseu-los al gratinador fins que el formatge estigui daurat

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se