Truita de pernil amb carxofes i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Un cassó mitjà
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, escaldem les carxofes, i quan ja són cuites al "dente", les escorrem i les deixem refredar. Quan ja són fredes, les tallem en làmines fines i les reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli, saltem els xampinyons salpebrats i quan ja són cuits, els reservem.
Tot seguit, batem els ous en el bol de vidre amb un polsim de sal, i seguidament hi afegim: les carxofes, el pernil tallat a trossos petits i els xampinyons, ho remenem tot ben remenat, i en una paella amb un raig d'oli, fem la truita rodona, fins que ja està ben cuita d'una banda, i amb un plat la girem i l'acabem de coure, i tot seguit la posem en un plat gran, i ja la podem servir a taula.

45min

Notes

Aquesta recepta és per un comensal, farem tantes truites com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se