Garbetes de pastanaga i pernil gratinades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata rectangular de porcellana
Una safata refractària mitjana

Elaboració

Primerament, pelem les pastanagues i les tallem en tires de mig dit d'ample i cinc dits de llarg,( en tallem 32 tires) i les posem a coure en un cassó amb aigua i sal, fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, a sobre del marbre de la cuina, fiquem els talls de pernil, hi afegim quatre tires de pastanaga,i ho emboliquem tot fent una garbeta, i les posem a la safata refractària, amb un toc de mantega al damunt, les gratinem en el forn a 180º, fins que estiguin una mica daurades, i ja les podrem posar en una safata de porcellana, i les servirem a taula com aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, tant pot ser un aperitiu, com una guarnició i fins i tot un primer plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se