Bunyols de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

Elaboració

En un morter picarem els grans d’all i el julivert
Hi afegirem el bacallà esmicolat i tornarem a picar
Tot seguit i afegirem l’ou i ho barrejarem bé
I afegirem el got de llet i anirem remenant
Seguidament i posarem la farina i el llevat ben barrejada.
Mentre reposi la pasta escalfarem l’oli en una cassola.
Quan l’oli sigui calent i amb dues culleres posarem la pasta a fregir.
Traurem els bunyols i els posarem en un plat amb paper de cuina perquè absorbeixi l’oli que sobra.
Quan siguin tebis servir a taula.

Notes

Podem fer meitat i meitat de llet i cervesa.
Per agafar més volum podem muntar les clares.
També podem posar a la pasta una patata bullida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se