Bunyols de bacallà
Categoria:
Tipus de plat: Bunyols
Ingredients
- 300 grams de bacallà dessalat
- 300 grams de farina de força
- 1 ou
- 10 grams de llevat
- 1 got de llet
- 2 grans d’all picat
- 2 branques de julivert
- Un polsim de sal
Elaboració
En un morter picarem els grans d’all i el julivert
Hi afegirem el bacallà esmicolat i tornarem a picar
Tot seguit i afegirem l’ou i ho barrejarem bé
I afegirem el got de llet i anirem remenant
Seguidament i posarem la farina i el llevat ben barrejada.
Mentre reposi la pasta escalfarem l’oli en una cassola.
Quan l’oli sigui calent i amb dues culleres posarem la pasta a fregir.
Traurem els bunyols i els posarem en un plat amb paper de cuina perquè absorbeixi l’oli que sobra.
Quan siguin tebis servir a taula.
Notes
Podem fer meitat i meitat de llet i cervesa.
Per agafar més volum podem muntar les clares.
També podem posar a la pasta una patata bullida.
Comparteix aquesta recepta: