Arròs amb verdures del temps i bolets
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- una mica de de diferents verdures del temps que tingueu, ara carxofes, carabassons, bajoques, porro...
- un tallet de carabassa
- un pot de barreja de bolets
- arròs ( bomba)
- brou de verdures ( jo en tenia una mica de sobrer d'una crema de carabassó que vaig fer un parell de dies abans)
- Oli i sal
Elaboració
En una cassola posem la ceba talladeta amb una miqueta d'oli i a foc ben baixet la posem a sofregir. Quan comenci a agafar color hi afegim l'all, el pebrot, més endavant les carxofes i les bajoques i ho fem coure. Ara hi afegim els bolets. Quan gairebé estigui hi posem el carabassó i una miqueta de carabassa, també tallada en juliana i deixem que s'acabi de fer. Afegim l'arròs i el fem sofregir fins que agafi una mica de color.
Ara és el moment de posar-hi el brou calent.
Quan estigui bullint amb alegria i només faltin uns cinc minuts hi afegim els pèsols i els espàrrecs.
Deixarem que acabi de bullir i ho retirarem del foc, que reposi uns cinc minuts i ja ens ho podem menjar.
Notes
Si ho volem convertir en rissotto, en retirar-lo del foc afegir-hi una culleradeta de mantega i una de parmesà ratllat i remenar-ho bé. emplatar i servir ràpidament.
Comparteix aquesta recepta: