Potatge de cigrons amb espinacs i patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva sofregim : la ceba picada, els alls aixafats i una fulla e llorer.
Quan tot plegat ja està ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres litres de brou de pollastre, i deixem que arrenqui a bullir uns vint minuts, i tot seguit afegim els espinacs i els cigrons i deixem que segueixi bullint.
A part pelem les patates, les tallem en quadrats regulars i les afegim a la cassola amb la resta d'ingredients, abaixem el foc, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que les patates estiguin cuites, i ja ho podrem retirar del foc, ho posem a la sopera i ja la podrem servir a taula acompanyada de cinc plats fondos.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se