Potatge de cigrons amb botifarra esparracada
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de cigrons bullits per nosaltres
- Una botifarra negre de perol
- La part blanca de sis porros
- Tres alls pelats
- Dues fulles de llorer
- Dos litres del brou de bullir els cigrons
- Oli d'oliva
- Sal
- Tomàquet fregit
- Un grapat de fideus del nº2
6 racions
Utensilis
Una sopera de porcellana, ben bonica
Elaboració
En una cassola fonda, fregim els porros amb oli d'oliva, els alls pelats i el llorer.
Seguidament, afegim una mica de tomàquet fregit, i el brou de coure els cigrons.
A continuació, afegim la botifarra esparracada, amb l'ajud d'un ganivet, i el grapat de fideus del nº2. Anem remenant amb una espàtula, corregim de sal, fins que tot el conjunt és cuit, i ja el podrem servir a taula en una sopera de porcellana ben bonica.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels potatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2561 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.