Potatge de mongetes rogenques amb xixorrites, patates i fideus
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de xixorrites
- Tres patates de mida mitjana
- 100 grams de fideus del nº2
- 400 grams de mongetes rogenques cuites
- Tres litres de brou de pollastre casolá(el trobareu a les meves receptes)
- Dos porros picolats
- Sal
- Oli d'oliva
- Dues fulles de llorer
- Sofregit de tomáquet(el trobareu a les meves receptes)
- Tres alls laminats
- Pebre vermell dolç
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda metal·lica
Una sopera de porcellana blanca
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una paella mitjana
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva,sofregim: els porros picolats, dues fulles de llorer i un cullerot de sofregit de tomáquet.
Seguidament, afegim les xixorrites i les sofregim cinc minuts.
A continuació, afegim el brou de pollastre i amb el foc baix, deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, afegim les mongetes i les patates pelades, tallades a quadrets, juntament amb els fideus del nº2.
Seguidament, corregim de sal i en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són daurats, afegim una cullerada de pebre vermell dolç i sense que es cremi ho afegim a la cassola amb el potatge.
Tot seguit, ja ho podem ficar a la sopera, i servir-ho a taula juntament amb quatre escudelletes.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels potatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1476 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.