Potatge de cigrons estofats amb espinacs i bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos litres i mig de brou de pollastre casolà { 9001}
  • 500 grams de cigrons cuits
  • 500 grams d'espinacs congelats
  • 600 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Quatre alls laminats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre vermell dolç

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl·lica
Uns estalvis
Cinc plats fondos
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, fiquem en el foc la cassola fonda amb el brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull.
Un cop ja arrenqui a bullir, afegim: els espinacs ben nets, els cigrons i el bacallà dessalat i esmicolat.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són mig rossos, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, ho remenem i ho afegim a la cassola juntament amb el potatge.
Quan tots els elements del potatge ja són cuits i al punt de sal, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola i amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2895 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: