Potatge de cigrons estofats amb espinacs i bacallà
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos litres i mig de brou de pollastre casolà { 9001}
- 500 grams de cigrons cuits
- 500 grams d'espinacs congelats
- 600 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Quatre alls laminats
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre vermell dolç
5 racions
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Uns estalvis
Cinc plats fondos
Una paella mitjana
Elaboració
Primerament, fiquem en el foc la cassola fonda amb el brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull.
Un cop ja arrenqui a bullir, afegim: els espinacs ben nets, els cigrons i el bacallà dessalat i esmicolat.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són mig rossos, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, ho remenem i ho afegim a la cassola juntament amb el potatge.
Quan tots els elements del potatge ja són cuits i al punt de sal, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola i amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels potatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2544 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.