Bacallà a 'estil de lleida

Es temps de bacallà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Després de dessalar el bacallà, enfarineu-lo i fregiu-lo a foc viu. Deixeu-lo a banda.
Coleu l'oli i aprofiteu-lo per fer un sofregit amb la ceba i els tomàquets, tot pelat i triturat mol fi.
Un cop fet el sofregit, afegiu-hi una mica d'aigua o brou de peix, si en teniu.
En una paella fregiu els alls fins que quedin rossos; poseu-los en un morter. En el mateix oli fregiu el pinyons i les panses, prèviament remullades durant 2 hores, escorreu-les i afegiu-les al sofregit amb el bacallà.
Piqueu els alls fregits amb el julivert, deixateu-ho amb una mica d'aigua i tireu la picada damunt del bacallà. Deixeu-ho coure tot plegat uns 6 minuts, poseu-ho a punt de sal i serviu.
Es poden afegir 2 pomes pelades i tallades a rodanxes, que es fregiran amb els pinyons.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se