Cigrons saltats
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 800 g de cigrons cuits de pot
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 100 g de trossets de pernil salat
- 4 cullerades de tomàquet fregit
- Julivert, pebre, oli i sal
Elaboració
Renteu els cigrons, passeu-los en un colador per eliminar el liquid de la conservació.
Peleu la ceba i els alls i piqueu-los. Renteu el julivert, assequeu-lo i piqueu-lo.
Calenteu oli en un cassó, poseu-hi la ceba picada, abans de que es dauri, poseu-hi els alls, deixeu-ho coure. Afegiu-hi la salsa de tomàquet, barregeu-ho bé i deixeu-lo coure uns minuts.
Incorporeu-hi els cigrons, poseu-hi una mica de pebre i deixeu-los coure uns minuts més.
Per últim poseu-hi els trossets de pernil, empolseu-ho amb el julivert i mantingueu-lo al foc uns minuts més i servir.
Notes
Podeu fer amb mongetes i cigons cuits a casa o comprats cuits, en aquest cas no cal rentar-los.
Comparteix aquesta recepta: