Cigrons saltats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renteu els cigrons, passeu-los en un colador per eliminar el liquid de la conservació.
Peleu la ceba i els alls i piqueu-los. Renteu el julivert, assequeu-lo i piqueu-lo.
Calenteu oli en un cassó, poseu-hi la ceba picada, abans de que es dauri, poseu-hi els alls, deixeu-ho coure. Afegiu-hi la salsa de tomàquet, barregeu-ho bé i deixeu-lo coure uns minuts.
Incorporeu-hi els cigrons, poseu-hi una mica de pebre i deixeu-los coure uns minuts més.
Per últim poseu-hi els trossets de pernil, empolseu-ho amb el julivert i mantingueu-lo al foc uns minuts més i servir.

30min

Notes

Podeu fer amb mongetes i cigons cuits a casa o comprats cuits, en aquest cas no cal rentar-los.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se