Mar i muntanya d'espatlles de conill i gambots amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa amb tapa
Uns estalvis
Una paella gran

Elaboració

En una paella amb un raig d'oli d'oliva sofregim els gambots i els flamegem cinc minuts i els reservem.
Seguidament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les espatlles de conill salpebrades, i quan ja estan daurades, hi afegim quatre cullerots de samfaina que hem fet seguint la meva recepta, i quatre cullerots de brou de pollastre i deixarem que arrenqui el bull a foc baix amb la cassola tapada. Quan tot plegat ja ha bullit uns quinze minuts, afegim els gambots, corregim de sal, tornem a tapar la cassola i deixem que s'acabi de coure tot plegat us dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb una estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se