Pit de pollastre a la crema de curri

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la crema de curri:

1 racions

Elaboració

De la crema de curri:

Daurem la ceba en oli i una mica de mantega.
Un cop feta, uns 15 minuts, hi afegim el porro i la patata tallats a trossos.
Sempre haurem de afegir la part blanca del porro.
Ho ofeguem 5 minuts.
Passats els 5 minuts ho cobrim amb aigua, assaonem i ho deixem coure a foc lent durant 40 minuts.
Ho triturem passats els 40 minuts i hi afegim el curri i la nata. Us recomano afegir el curri
a poc a poc ja que així podrem agafar el punt de sabor que més ens agradi.

Del pollastre:

Posem una paella amb una miqueta d'oli a escalfar, un cop tenim quasi feta la crema de curri.
Quan li falten uns 10 minuts més o menys.
Salpebrem el pit de pollastre i en funció de si ens agrada molt cuit o no, el coem.
El de la recepta uns 4 minuts per costat.

Per emplatar:

En un plat hi posem el pit de pollastre i per sobre la crema al curri.
Al costat, unes patates fregides, però és opcional com si si vol una altre cosa o res.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se