Pastís de pollastre i pinya

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Prepareu el puré amb 1/4 de litre d'aigua, la mantega i una mica de sal, es deixa refredar.
Fregiu els pits de pollastre amb una mica d'oli. Talleu a trossets la pinya i els pits, 6 olives i unes fulles d'enciam, barregeu-ho tot amb 4 cullerades de maionesa.
Estireu el puré sobre un tros de plàstic, poseu en el centre la preparació i enrotlleu-la, formant un rotllo gruixut i curt.
Poseu en una safata allargada, doneu-li forma de pinya.
Adorneu-lo amb maionesa i amb les olives tallades en discos com si fos la closque de la pinya.
Finalment s'adorna col·locant-hi el cabdell de l'enciam en el centre de la part superior de la pinya.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se