Empedrat de carxofes i favetes amb bacallà i vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una cassola metàl·lica fonda
una escorredora
Una safata rectangular gran de porcellana

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal i un brot de julivert, bullim les carxofes i les favetes fins que estiguin cuites al "dente", i un cop cuites les escorrem, les posem en un bol de vidre gran, i ho reservem.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, un cop el bacallà estigui dessalat, l'esmicolem ben esmicolat i l'afegim en el bol juntament amb els altres ingredients, tot seguit hi afegim una bona quantitat de vinagreta de verduretes, ho remenem tot ben remenat, i ho posem a la safata de porcellana ben repartit, i ja ho podrem servir a taula, després de posar-ho mitja hora a la nevera.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se