Arròs a la Cubana
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos gots d'arròs bomba
- 4 ous
- 1/2 kilo de tomàquets naturals
- 4 dents d'all
- 1/2 Ceba
- Sal
- Oli
- Sucre
4 racions
Elaboració
Posar a escalfar una olla 2 alls partits per la meitat, la ceba, sal i oli. Quan entri en ebullició se li afegeix l'arròs. Al cap de 20 minuts d'ebullició escorrem l'arròs.
Salsa de tomàquet: Pelar els tomàquets i triturar-los amb el turmix. Posar oli a escalfar a una paella junt amb 2 dents d'all partides per la meitat. Quan els alls començin a tornar-se daurats, afegim el tomàquet triturat, junt amb una cullerada sopera rasa. Deixem que bulli a foc lent durant 20 minuts. Li afegim la sal (el doble de quantitat de la sucre que li haguem afegit anteriorment) i deixem 3 minuts més.
Per muntar els plats podem utilitzar una tassa per als cereals per exemple. Per a cada plat posem l'arros bullit a la tassa. Quan estigui plena aboquem la tassa al plat, de manera que l'arròs mantingui la forma de la tassa.
Per a cada plat fregirem un ou i li posarem a sobre de l'arròs.
Després afegirem el tomàquet fregit per sobre del plat al gust del consumidor i ja tenim l'arròs a la cubana llest.
30min
Notes
Si no tenim massa temps o masses ganes de cuinar amb arròs fregit comprat també surt bo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4389 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.