Pastis de poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la crema:

Elaboració

Extenem les plaques de pasta de full i retallem la vora perimetral 1 cm., perque encabat ho posarem un altre cop pel damunt de la pasta, una vegada estigui plena de la crema i les pomes.
Punxarem la pasta amb una forquilla per que no puji més del compte. La deixarem dins la bandeja que s´enfornarà.
Mentres fem la crema: posem la llet en un caço junt amb 3 cullerades de sucre, la pell de llimona i la canyella. (De la llet en reservem en un vas 4 o 5 cullerades.)
En un bol apart, barregem les 2 cullerades de sucre restants amb els rovells de 3 ous. Amb les 4 cullerades de llet que hi han al vas, hi posem les 3 cullerades de Maizana. Ho remenem bé, i així no hi haurà problemes de grumolls. Aquesta barreja la tirem dins el bol que hi ha el sucre i els rovells. Quan la llet comenci a estar calenta l´hi
tirem unes cullerades al bol i ho remenem, esperem a que la llet comenci a bullir i és el moment de tirar la barreja del bol al caço,i amb una cullera de fusta es te que anar remenant i veureu com s´espeseix i ho podeu retirar del foc.
Ja és el moment d´omplir la crema a les làmines de pasta de full. Ho repartiu, i poseu la poma tallada fineta pel damunt. Tanqueu la bora amb el cm. tallat i ho pinteu d´ou, perque quedi una mica rosset.
Ho posem al forn (tenint en compte que ja hauria d´estar calent), a uns 180º uns 15/20m.
Mentres es cou el pastís, en un caço posem una tassa (de cafe)d´aigua i una tassa de sucre,
i jo hi afegeixo unes gotetes de cointreau. Aquesta barreja s´anirà fent com un xarop que anirà perfecte per enllustrar el damunt del pastís. Teniu en compte que ho heu de remenar tota l´estona.
Bon profit per tots el seguidors.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se