Pseudo patates fregides

Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Bullim les patates amb pell.
Les deixem refredar, les pelem i tallem de la mida que es vulgui.
Fins aquí ho podeu deixar preparat.
Poseu les patates en una safata amb un raget( no massa) d'oli, sal i si es vol una miqueta de pebre molt.
Poseu la safata al forn, a 200º, i de tant en tant amb una espàtula de fusta les aneu remenant perquè agafin color per igual, i quan les tingueu dauradetes al vostre gust les podeu servir.
Al meu forn i al nostre gust és un quart d'hora.

30min

Notes

he trobat la manera de satisfer gust i gana sense haver de pelar, tallar i fregir a última hora.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se