Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem i tallem els troncs d'api. Fem el mateix amb l'enciam.
Posem api i enciam en un bol gran per amanides.
Ho amanim amb una mica de sal, vinagre i oli d'oliva verge extra.
Aboquem al bol les fulles d'espinacs que ja venen netes.
Ratllem els dos tomàquets per sobre.
Ho amanim amb una mica de sal, vinagre i oli d'oliva verge extra.
Pelem les pastanagues, les tallem a rodanxes i les afegim al bol.
Ho remenem tot molt bé. Ja es pot servir.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se