Coc de iogurt, de clares

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 200º.
Muntem les clares a punt de neu ben fort posant-hi un polsim de sal.
Quan les tinguem muntades hi anem afegint, a poc a poc, amb molta cura i sense deixar que baixin, el iogurt, el sucre, l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Queda una massa esponjosa i espesa, que posarem en un motlle preparat amb oli i una miqueta de farina al forn a 200º una mitja hora.

45min

Notes

Es una manera d'aprofitar aquelles clares que ens queden i no sabem en què fer-les servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se