Arròs de fesols i colinaps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem a coure en aigua freda les mongetes o fesols que prèviament haurem tingut en remull durant tota la nit, al costat de les mongetes posarem també la costella de porc i l'orella deixant que cogui a foc moderat.
Just a meitat de la cocció, hi afegim els colinaps tallats a trossos, les pastanagues a trossos i la ceba tallada a grills.
Quan estigui al punt de cocció traurem tots els ingredients menys les mongetes i ho reservem en un plat.
A continuació, hi posem el tomàquet ratllat que prèviament haurem sofregit en una paella amb una mica d'oli i el pebre vermell dolç.
Finalment tirarem l'arròs, al costat de la carn i els colinaps que teníem apartats.
Ho coem tot per espai d'uns 20 minuts, parant atenció a l'aigua, ja que l'arròs ha de quedar en un punt melós.
Després d'uns pocs minuts de repòs, ja es pot servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se