Magdalenes de xoxolata i poma
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 g de xocolata de cobertura
- 1 poma golden petita
- 150 g de sucre
- 150 g de farina
- 2 ous
- 75 g de mantega
- 1 culleradeta de llevat royal
Utensilis
Un bol
un batedor manual
un pelador de pomes
una reixeta
1 bascula de cuina
motlles de paper de magdalenes
Elaboració
Forn a 180ºC.
Es posen en un bol la xocolata i la mantega i es fonen al bany maría o al microones. Quan la xocolata s'ha desfet, s'hi baregen els ous i el sucre amb l'ajuda del batedor de manual. A part, es barreja la farina amb el llevat i s'afegeix a la preparació anterior juntament amb les pomes, pelades i tallades a daus petits.
Es reparteix la barreja preparada als motlles de magdalenes i es posen a coure al forn, ja calent entre 10 a 12 minuts.
Una vegada cuites les magdalenes es deixen refredar damunt de la reixeta.
Notes
els motlles per magdalenes poden ser grans o mes petits a gust de cadascu.
Comparteix aquesta recepta: