Magdalenes de xoxolata i poma

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un bol
un batedor manual
un pelador de pomes
una reixeta
1 bascula de cuina
motlles de paper de magdalenes

Elaboració

Forn a 180ºC.
Es posen en un bol la xocolata i la mantega i es fonen al bany maría o al microones. Quan la xocolata s'ha desfet, s'hi baregen els ous i el sucre amb l'ajuda del batedor de manual. A part, es barreja la farina amb el llevat i s'afegeix a la preparació anterior juntament amb les pomes, pelades i tallades a daus petits.
Es reparteix la barreja preparada als motlles de magdalenes i es posen a coure al forn, ja calent entre 10 a 12 minuts.
Una vegada cuites les magdalenes es deixen refredar damunt de la reixeta.

45min

Notes

els motlles per magdalenes poden ser grans o mes petits a gust de cadascu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se