Crema de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Amb un ratllador, ratllem la pell de les llimones.
Escorrem el suc i el reservem.
En un cassó, hi posem l'aigua mineral i ho fem bullir.
Hi barregem els ous amb el sucre i la Maizena (amb l'ajuda del túrmix).
Hi afegim la pell ratllada de les llimones, el suc i l'aigua calenta.
Ho posem al foc i ho remenem fins que bulli i s'espessi.
Ho colem per eliminar la ratlladura de la llimona.
Ho posem en bols individuals.
Els reservem a la nevera fins al moment de servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se