Crema de xampinyons i mató

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

- En una olla (o a la thermomix) sofregim una mica la ceba.
- Rentem els xampinyons amb aigua i llimona, els tallem i els incorporem a
la ceba. També hi afegim la branqueta d’api, els cigrons i l’aigua.
- Ho deixem bullir uns 15 minuts.
- Afegim la meitat del mató i ho triturem tot.
- Ho servim en un bol, amb la resta del mató esmicolat i repartit per
sobre. Podem acabar-ho amb un toc de pebre i unes gotes de llimona.

45min

Notes

Cal servir-ho ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se