Postres semifredes de xocolata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla amb el pelador de patates, uns encenalls de xocolata, ben fins.
Reservant uns quants per a l'adorn.
Trenca la xocolata restant en trossos petits i fon acuradament en un bol sobre un bany d'aigua tèbia.
Separa els rovells d'ous.
Bat els rovells dels ous, amb el sucre, fins que agafin un color blanquinós i estiguin espumosos.
Bat les clares d'ou i la crema de llet, per separat, fins que siguin rígids.
Barreja la xocolata en la massa dels rovells d'ou i sucre.
Agrega la nata i les clares muntades a la massa anterior.
Posa la barreja en gots, tapa i congela a la nevera durant unes 4 hores.
Al moment de servir adorna amb xips de xocolata.
Si no tens xocolata amb gust de cafè, pots fer servir xocolate negre amb una mica de Nescafè granulat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se