Fideuada de verdures

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Picolar la ceba, el pebrot, el carbassó, la tomaca i l'all per separat.
Fer el sofregit dins una cassola gran: primer la ceba, remenar una mica; desprès el pebrot, remenar una mica més; després el carbassó, seguir remenant i finalment l'all i la tomaca. Salar al gust.
Quan tingueu el sofregit al punt, afegir els fideus i remenar bé que agafin el gust de les verdures.
Afegir l'aigua CALENTA i la sal. Remenar i quan comenci a bullir, abaixar el foc i deixar coure 10 minuts. (que quedi al dente)

30min

Notes

A més d'aquestes verdures, es pot posar bajoquetes, faves tendres, pèsols, espàrrecs...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se