Suquet de peix

Categoria:
Típica de: delta del ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Possem un dit d'oli d'oliva a la cassola i afegim els alls pelats.
Ho deixem al foc fins que l'all s'hagi daurat
Afegim llavors el tomáquet,que previament em pelat i triturat, la
patata tallada a fulls d'un centimetre de gruix aproximadament
i els cors de les carxofes tallades a quatre parts. Tot aixó ho
deixarem sofregir durant 2 minuts. Tot seguit tirarem mitga cullereta
de pebre roig i ho cobrirem tot amb el brou de peix que em tingut al
foc durant uns minuts. Deixarem que bulli durant deu minuts
Seguidament incorporarem el rap i el llenguado deixant-los deu minuts més
Transcorregut el temps de cocció adobarem amb sal i una cullerada de farina
dissolta en un got d'aigua per espessir la salsa. Deixarem fer el xup-xup
uns minuts més
Finalment decorarem la cassola de suquet amb julivert picat i ja ho podrem
servir a taula

Notes

l'aigua per dissol-dre la farina per espessir te que se freda


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se