Pastís de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

16 racions

Elaboració

En un bol ampli posar tots els ingredients, tenint cura de seguir les indicacions que he posat a l'apartat d'ingredients en referència a l'oli de la tonyina.
Batre amb la batedora a mitja potència per tal que quedi ben barrejat, fins que quedi al vostre gust, en funció de si us agrada trobar més o menys els bocinets de tonyina o pebrot.
Untar l'interior d'un motlle rectangular apte per a microones amb mantega.
Abocar la barreja dins el motlle.
Coure al microones a mitja potència (400W aprox.) durant 30 minuts. Al treure el pastís del forn tremola com un flam però al refredar-se va quedant més ferm.
Deixar refredar dins el motlle i posar a la nevera fins el moment de servir.

45min

Notes

El podeu servir amb torradetes, ja que queda gairebé com un paté.
A casa als nens també els agrada dins un entrepà o sandwich.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se