Amanida de colors de tardor

El titol es per la varietat de colors dels ingredients.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients :

Vinagreta:

Preparació:

6 racions

Utensilis

Si teniu, una centrifugadora

Elaboració

Renteu l’enciam i el passeu per la centrifugadora* d'amanides per treure l'excès d'aigua. Emplatar.
Renteu les figues, assequeu-les i partiu-les amb un ganivet en talls prims que us quedin molt ben presentats.
Poseu els trossets de figues damunt de l'enciam.
Renteu i disposeu el raïm.
Talleu el formatge i aneu col·locant
Per últim, guarniu amb les nous.
Fer la vinagreta: Barregeu tost els ingredients fins que us es quedi homogeneïtzat.
Poseu-la a l’amanida en el darrer moment.

30min

Notes

Un altre proposta: podeu substituir el formatge per pernil d'ànec.
Per acompanyar: Un cava o un vi blanc dolç o semi per exemple Gessamí de Gramona. Si feu l'amanida un dia de festa. Els dies normals amb aigua fresqueta està molt bona:))


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se