Tires de vedella amb bròquil
Ingredients
- 1 dent d'all
- 20 grams de gingebre
- 1 xili
- 4 cullerades d'oli de sèsam
- 4 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de sucre de canya
- 1 cullerada i ½ de midó de blat de moro
- 500 grams de bròquil
- 1 colinap
- 600 grams de rodanxes de vedella
- Sal i pebre
- 4 cullerades d'oli
- 1 dl de brou de carn
Elaboració
Pica l'all i el gingebre.
Talla el xili en anells sense les llavors.
Barreja tot amb oli de sèsam, salsa de soja, sucre i midó de blat de moro.
Talla el bròquil en petites floretes.
Pela la tija del bròquil i talla en rodanxes fines.
Talla la colinap a quarts i talla en rodanxes fines.
Talla les rodanxes de vedella a tires d'un dit de grossor.
Condimentar la carn amb sal i pebre.
Calenta la meitat de l'oli en una paella.
Fregeix la carn en dues porcions a foc alt durant aproximadament 1 minut.
Retira, tapa amb paper d'alumini i reserva en un lloc calent.
Calenta l'oli restant.
Fregeix les verdures a foc mitjà durant 2-3 minuts, remenant constantment.
Desglaça amb el brou.
Cuina les verdures durant 3 minuts o fins que estigui al dente.
Afegeix la carn i la barreja de sèsam, i barreja bé.
Escalfa novament i serveix immediatament acompanyat amb arròs perfumat o basmati.
Comparteix aquesta recepta: