Conill amb calçots

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregim el conill amb oli d'oliva quant estigui a mig coure el salpebrem.
Quant estigui ben daurat el retirem.
Al mateix oli daurem el pebrot i calçots picats.
Quant estigui al punt afegim el conill i un bon raig de jerez.
Deixem evaporar.
Afegim aigua o brou deixem fer xup xup.
Rectifiquem de sal.
Ha de quedar la salseta espessa.
Servir ben calent

30min

Notes

Es pot acompanyar de patates fregides o al forn.
Tambe i va be un saltejat de bolets


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se