Pastís de patata i botifarra negra culana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata o plats individuals.

Elaboració

Bullirem les patates, i un cop fetes, les aixafarem amb la forquilla amb l'ou sencer i la mantega. Ho reservarem.
En una paella, desfarem la botifarra poc a poc, sense que se'ns cremi.
En una safata rodona, posarem un pis de patata, un de botifarra, un de patata, un de botifarra, i un de patata.
Ho cobrirem de formatge ratllat, i ho posarem al forn fins que el formatge quedi lleugerament daurat.

30min

Notes

Cal servir-ho calent. I es pot fer també a porcions individuals.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se