Paella marinera

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una paellera, un bon foc i un forn.

Elaboració

Posem la paellera al foc amb un raig d'oli i fregim el rap i el retirem de la paellera.
Desprès en la mateixa paellera i oli, fregim les gambes, els escamarlans, els calamars i els pèsols;retirant de la paellera cada cosa que fregim.
Desprès i fregim l'all i el retirem també.
Tot seguit afegim la tomata feta puré i la sofregim una mica.
Desprès i afegim l'arròs i donem unes voltes.
A continuació, afegim els escamarlans, les gambes, els calamars, els musclos, les almejas, els pèsols i els rap; i ofeguem tot el conjunt una mica.
Desprès afegim el fumet que arrenqui el bull i posem al forn pre-escalfat uns 15 minuts.

1h

Notes

El temps d'elaboració es orientatiu depenent dels ingredients que fem servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se