Potatge d'hivern

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera gran de porcellana
Un colador gran

Elaboració

Primerament, fem el brou de pollastre casolà com explico a la meva recepta i un cop fet, el colem i el reservem.
A continuació, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la costella de porc tallada en trossos petits, el xoriç, i la cansalada, juntament amb les cebes picades i una fulla de llorer.
Quan tot plegat és ben fregit hi afegim el brou, i deixem que arrenqui el bull a foc mitjà, i tot seguit hi afegim: les cols de Brussel·les tallades en quatres trossos, les patates tallades en quadres, l'arròs, els fideus i els cigrons, i deixem que vagi coent-se tot plegat fins que veiem que tot el conjunt és ben cuit, tot seguit corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure cinc minuts més, apaguem el foc, i deixem reposar cinc minuts, i ja ho podrem abocar a la sopera de porcellana, i ho servirem a taula acompanyada de sis plats fondos.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se