Carbassó farcit de carn
Ingredients
- Dos carbassons.
- Una ceba.
- Carn de pollastre i vedella.
- Una ceba mitjaneta.
- Uns retalls de pernil salat.
- Oli, sal
- Mitja tasseta de crema de llet.
- Formatge ratllat.
Elaboració
Bullirem els carbassons a rodanxes, amb una mica de sal
Rostirem la carn amb un sofregit de ceba.
Quan ho tinguem al punt, ho trinxarem amb la trinxadora, i enrossirem uns dauets de pernil salat, que també trinxarem i afegirem a la carn picada.
Posarem les rodanxes de carbassó en una safata de forn, i posarem per sobre el trinxat de la carn amb la crema de llet, i ho cobrirem de formatge ratllat.
Ho posarem al forn fins que el formatge s'enrosseixi, i ho servirem ben calent.
Notes
Aquesta picada de carn, també ens pot servir per farcir albergínies, patates, carxofes, etc.
Comparteix aquesta recepta: