Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola posem oli de oliva i sofregim la costella, quan estigui mig rostida i aboquem el mig gotet de conyac i ho tapem fins que se hagi evaporat. Mentrestant escalfem la aigua.
A continuació posem la carn picada i li donem uns quants tombs fins enrosi-la, i aboquem el mig gotet de vi negre, quan se el hagi begut, posem la ceba i la coem, quan estigui hi afegim el all picolat.
Posem el tomàquet i ho deixem coure una estona, ho tastem de sal, quan se hagi begut la seva aigua i aboquem els fideus donant-li uns quants tombs. Tot seguit i afegim la aigua calenta, uns dos litres.
Ho deixem bullir a foc mitja segons el fabricant dels fideus, uns 12 o 15 minuts.
Si cal ho recte-fiquem de sal i els aboquem a la platera del forn, els espolsem amb el formatge rallat i els gratinem.

30min

Notes

Amb una amanida queda complementat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se