Tallarines Aglio e Olio

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelar els alls. Tallar-los en lamines. Rentar i picar molt fi el julivert.
Posar una paella a foc molt suau amb l’oli. Incorporar el alls tallats i els bitxos. Deixar que es confitin, remenant de tant en tant, fins que agafin un to daurat clar.
Quan els alls estiguin daurats, retirar la paella del foc i afegir el julivert i l’orenga.
Escalfar aigua en una olla gran amb sal i la fulla de llorer. Quan arrenqui el bull afegir les tallarines i coure a foc viu el que indiqui el fabricant deixant la pasta al dente.
Escórrer la pasta amb un colador i passar-la a la paella. Portar la paella al foc i assaonar amb una mica de sal i pebre. Barrejar be i servir immediatament amb fortmatge parmesà ratllat si es vol.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se