Bròquil amb salsa de formatge holandès

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la safata:

Per a la salsa:

4 racions

Elaboració

Renta el bròquil, neteja i talla en floretes.
Bull una mica d'aigua salada i cuina el bròquil durant uns 5 minuts.
Escorre i reserva.
Renta els tomàquets, talla a quarts, elimina les llavors i talla a tires fines.
Talla el pernil també en tires.
Pela la ceba, i talla a daus ben petits.
Fon la mantega i sofregeix les cebes a foc lent, fins que quedin transparents.
Empolvora amb farina i salta tot remenant fins que comenci a enrossir.
Posa a poc a poc la llet i cuina fins a obtenir una salsa espessa.
Talla els formatges a cuadrets i fon a la salsa, quan el formatge estigui fos, assaona amb sal i pebre i reserva.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Greixa la safata per, gratina.
Col·loca el bròquil, els tomàquets i el pernil a la safata, barreja bé i condimenta al gust.
Aboca la salsa reservada sobre les verdures.
Posa la safata al forn i cuina durant uns 15 minuts.
Retira i espolsa per tota la superfície, el julivert picat no gaire fi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se