Rotllets de llenguado i espárrecs
Ingredients
- 2 llenguados grans en filets
- 16 espàrrecs verds
- 1 got de llet evaporada
- 1 rajoli de vi blanc
- Mantega
- Sal
- Pebre
Elaboració
Coure els espàrrecs en aigua amb sal fins que estiguin tendres però ferms. escórrer-los i tallar les puntes (uns set centímetres).
Tallar la resta en trossets i posar-los en un cassó amb el vi.
Coure-ho uns minuts perquè es redueixi una mica, afegir la llet evaporada, assaonar amb sal i pebre i coure-ho uns minuts més.
Lluego, batre-ho fins a obtenir una salsa homogènia.
Condimentar els filets de llenguado amb sal i pebre i col·locar dos puntes d'espàrrecs en cada un d'ells.
Enrotlleu subjectant-los amb un escuradents i posar-los en una font de forn untada amb mantega.
Cobrir-los amb la salsa i coure'ls a forn mig durant deu minuts
Comparteix aquesta recepta: