Crema de garrofa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posem la llet, les pells de taronja i de llimona (quant menys blanc millor) i la branca de canyella en una olla al foc. Escalfem fins que arribi a bullir. Apaguem el foc i deixem que infussioni fins que es refredi. No posar a la nevera.

Una vegada refredat:

Coleu la llet i poseu-la en una altra olla. Agafeu un cullerot de llet i poseu-la en un bol. Hi afagiu els rovells d'ou, el sucre, la farina de garrofa i la farina de blat de moro. Ho barrejeu tot molt bé mirant que no quedin grumolls i ho afagiu a la resta de la llet seguint remanant. Poseu l'ola a foc mitjà i continueu remanant fins que veieu que comença a espessir. Quan veieu que té la textura de crema, apagueu el foc (quant més de temps estigui al foc, més espessa quedarà). Ara podeu omplir els platets o bols individuals on els servireu. Deixeu que es refredin i els poseu a la nevera. Servir fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se