Llenties estofades amb arròs
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. de llenties Pardines
- 50 gr. d'arròs rodó o bomba
- 150 g de daus entre vedella i xoriço
- 1 litre i quart d'aigua filtrada o mineral
- 1 tomàquet
- 2 pastanagues
- 2 grans d'all
- 2 fulles de llorer
- Oli, sal i pebre
Elaboració
Tallem el tomàquet a quarts i les pastanagues a rodanxes. Rentem bé les llenties.
Posem un raig d'oli d'oliva verge en una olla i hi afegim tots el ingredients excepte l'arròs. Hi tirem 1 litre i quart d'aigua tèbia, sal i pebre.
Deixem que arrenqui el bull i tapem amb un plat ple d'aigua. L'objectiu de posar-hi un plat a sobre és que no s'evapori el líquid de dins l'olla.
En una paella saltem els daus de vedella i xoriço, salpebrats.
Ho tindrem bullint a foc suau 45 minuts, a continuació hi tirem l'arròs amb els daus de vedella i xoriço.
Ho deixem bullir un quart d'hora més.
Traiem del foc i deixem reposar 30 minuts.Això ens acabarà de donar cos a l'estofat.
Comparteix aquesta recepta: