"Salpicon" de Marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la vinagreta:

4 racions

Elaboració

Pelem els llagostins i tallem el pop a rodanxes.
Rentem els tomàquets i pebrots.
Piquem la ceba, els pebrots i els tomàquets el més petit possible.
Posem tots aquests ingredients en un bol.

De la vinagreta:

Posem l'oli, el vinagre i la sal al vas de la batedora i batem amb les varetes fins que la salsa quedi liguada.

Per acabar el plat:

Ho reguem tot amb la vinagreta, tapem amb film transparent i deixem reposar unes hores perquè agafi gust.
Ja es pot servir el plat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se