Empanada a la carbonara

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Tallar a tires el bacó i sofregir-lo a foc mig en una paella sense oli, que agafi color. Retirar i afegir els porros talladets petits i deixar coure.
Afegir el formatge crema i el bacó, apagar el foc i deixar refredar.
Estirar una làmina de pasta de full, cobrir deixant un centímetre per banda, mullar aquest centímetre amb aigua i cobrir amb l'altra làmina.
Pintar amb l'ou, posar el sèsam mullat, fer uns forats que facin de xemeneia i coure a 190 graus fins que agafi color.

30min

Notes

És perfecte per fer un pica-pica i agrada a tothom


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se