Rogers de roca

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primer de tot hem de netejar de cap i tripa els rogers i rentar-los sota la aixeta
Els posem a una escorredora
Mentrestant posem una paella al foc amb oli de oliva a escalfar
Preparem un plat amb farina i un altra plat amb paper absorbent
Un cop el oli ben calent,passem els rogers per la farina , ben enfarinats
Seguidament els fregim a la paella fins veure que son rossos
Els traiem de la paella i els posem sobre el paper absorbent
Un cop escorreguts de el oli , els posem a un plat i els ruixem amb llimona

30min

Notes

El roger de roca és en senblança igual que el roger comú, l´unica diferencia sol estar en la mida i sobretot en el gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se